Формування показників якості вафельних виробів методом математичного конструювання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто розроблення схеми технологічної експертизи виробництва вафельних виробів, збагачених фітокомпозиціями, для отримання якісного та безпечного харчового продукту. We consider the development scheme of examination wafer manufacturing products enriched fitocomposition to obtain high-quality and safe food product.

Опис

Ключові слова

вафлі, фітокомпозиція, функціональний продукт, waffles, fitocomposition, functional product, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Формування показників якості вафельних виробів методом математичного конструювання / С. В. Іванов, А. Ю. Заріцька, К. А. Науменко, С. І. Усатюк // Якість і безпека харчових продуктів : міжнародна науково-технічна конференція, 14-15 лист. – Київ: НУХТ, 2013. – С. 181-182.