Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1211
Title: Вдосконалення асортименту та технології спеціальних продуктів для профілактичного харчування дітей
Authors: Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
Пешук, Людмила Василівна
Топчій, Оксана Анатоліївна
Карпенко, Петро Олександрович
Keywords: збалансоване харчування
технологія
кулінарні напівфабрикати
дитячий організм
хімічний склад
balanced diet
technology
culinary preparations
child's body
chemical composition
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2007
Citation: Крижова, Ю. П. Вдосконалення асортименту та технології спеціальних продуктів для профілактичного харчування дітей / Ю. П. Крижова, Л. В. Пешук, О. А. Топчій, П. О. Карпенко // Харчова промисловість. – 2007. - № 5. - С. 40-42.
Abstract: Розроблено рецептури та технології виготовлення напівфабрикатів м'ясних кулінарних, зокрема битків і фрикадельок, збагачених харчовими речовинами, які підвищують резистентність організму людини, призначених для харчування дітей шкільного віку. A compounding and manufacturing technology culinary preparations of meat, including meatballs and meatballs, enriched with nutrients that increase the resistance of the human body, intended for feeding school children.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1211
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
peshuk1.pdf2.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.