Вдосконалення асортименту та технології спеціальних продуктів для профілактичного харчування дітей
Вантажиться...
Дата
2007
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблено рецептури та технології виготовлення напівфабрикатів м'ясних кулінарних, зокрема битків і фрикадельок, збагачених харчовими речовинами, які підвищують резистентність організму людини, призначених для харчування дітей шкільного віку.
A compounding and manufacturing technology culinary preparations of meat, including meatballs and meatballs, enriched with nutrients that increase the resistance of the human body, intended for feeding school children.
Опис
Ключові слова
збалансоване харчування, технологія, кулінарні напівфабрикати, дитячий організм, хімічний склад, balanced diet, technology, culinary preparations, child's body, chemical composition, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Вдосконалення асортименту та технології спеціальних продуктів для профілактичного харчування дітей / Ю. П. Крижова, Л. В. Пешук, О. А. Топчій, П. О. Карпенко // Харчова промисловість. – 2007. - № 5. - С. 40-42.