Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12126
Title: Використання замінника сухої пшеничної клейковини для покращання якості хлібобулочних виробів
Authors: Білик, Олена Анатоліївна
Бабіч, Оксана Вікторівна
Матвіюк, Т. Ю.
Бивалькевич, О. І.
Keywords: суха пшенична клейковина
ферментний препарат
питомий об’єм хліба
собівартість
клейковина
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
dry wheat gluten
enzyme preparation
specific volume of bread
prime cost
gluten
Issue Date: 2011
Citation: Використання замінника сухої пшеничної клейковини для покращання якості хлібобулочних виробів / О. А. Білик, О. В. Бабіч, Т. Ю. Матвіюк, О. І. Бивалькевич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 77-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів,студентів, 11-12 квітня, 2011 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2011. – Ч. І. – С. 55-56.
Abstract: Для покращення якості хлібобулочних виробів з борошна з низьким вмістом клейковини використовують суху пшеничну клейковину. У матеріалах наведено ефективність застосування ферментного препарату GPlus з метою зниження собівартості хлібобулочних виробів в які вноситься суха пшенична клейковина без погіршання їх якості. To improve the quality of bakery products from flour with low gluten content using dry wheat gluten. The materials shown the efficacy of the enzyme preparation GPlus to reduce the cost of bakery products that are subject to dry wheat gluten without degrading their quality.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12126
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tboavzspkdpjhv.pdf174.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.