Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12126
Title: Використання замінника сухої пшеничної клейковини для покращання якості хлібобулочних виробів
Other Titles: Using substitute dry wheat gluten to improve the quality of bakery products
Authors: Білик, Олена Анатоліївна
Матвіюк, Т. Ю.
Бабіч, Оксана Вікторівна
Bilyk, Olena
Matviyuk, T.
Babich, Oksana
Keywords: суха пшенична клейковина
ферментний препарат
питомий об’єм хліба
собівартість
клейковина
сухая пшеничная клейковина
ферментный препарат
удельный объем хлеба
себестоимость
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
dry wheat gluten
enzyme preparation
specific volume of bread
prime cost
gluten
Issue Date: 2011
Citation: Використання замінника сухої пшеничної клейковини для покращання якості хлібобулочних виробів / О. А. Білик, Т. Ю. Матвіюк, О. І. Бивалькевич, О. В. Бабіч // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 77-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів,студентів, 11-12 квітня, 2011 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2011. – Ч. І. – С. 55-56.
Abstract: Для покращення якості хлібобулочних виробів з борошна з низьким вмістом клейковини використовують суху пшеничну клейковину. У матеріалах наведено ефективність застосування ферментного препарату GPlus з метою зниження собівартості хлібобулочних виробів в які вноситься суха пшенична клейковина без погіршання їх якості. Для улучшения качества хлебобулочных изделий из муки с низким содержанием клейковины используют сухую пшеничную клейковину. В материалах приведена эффективность применения ферментного препарата GPlus с целью снижения себестоимости хлебобулочных изделий в которые вносится сухая пшеничная клейковина без ухудшения их качества. To improve the quality of bakery products from flour with low gluten content using dry wheat gluten. The materials shown the efficacy of the enzyme preparation GPlus to reduce the cost of bakery products that are subject to dry wheat gluten without degrading their quality.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12126
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tboavzspkdpjhv.pdf174.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.