Використання замінника сухої пшеничної клейковини для покращання якості хлібобулочних виробів
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для покращення якості хлібобулочних виробів з борошна з низьким вмістом клейковини використовують суху пшеничну клейковину. У матеріалах наведено ефективність застосування ферментного препарату GPlus з метою зниження собівартості хлібобулочних виробів в які вноситься суха пшенична клейковина без погіршання їх якості.
To improve the quality of bakery products from flour with low gluten content using dry wheat gluten. The materials shown the efficacy of the enzyme preparation GPlus to reduce the cost of bakery products that are subject to dry wheat gluten without degrading their quality.
Опис
Ключові слова
суха пшенична клейковина, ферментний препарат, питомий об’єм хліба, собівартість, клейковина, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, dry wheat gluten, enzyme preparation, specific volume of bread, prime cost, gluten
Бібліографічний опис
Використання замінника сухої пшеничної клейковини для покращання якості хлібобулочних виробів / О. А. Білик, О. В. Бабіч, Т. Ю. Матвіюк, О. І. Бивалькевич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 77-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів,студентів, 11-12 квітня, 2011 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2011. – Ч. І. – С. 55-56.