Інновації в сучасних харчових технологіях

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті наведено інформацію про інноваційні розробки Національного університету харчових технологій, які стосуються напрямків впливів на перероблювані середовища концентрованими енергетичними потоками, імпульсними впливами розчинених газів за рахунок змін умов термодинамічної рівноваги в газорідинних системах, гідродинаміки газорідинних систем з обмеженням дисипативних явищ та використання внутрішніх енергетичних потенціалів середовищ у формі рекуперації, регенерації або трансформації потоків. The article provides information on innovative design of the National University of Food Technologies related areas of environmental impacts of processed concentrated energy flows, pulse influence of dissolved gases due to changes in the conditions of thermodynamic equilibrium in the gas-liquid systems, hydrodynamics of gas-liquid systems with limited dissipative phenomena and using domestic energy potential environments in the form of recovery, regeneration or transformation flows.

Опис

Ключові слова

енергетичні потоки, інтенсифікація, рекуперація, регенерація, інноваційні розробки, energy flows, intensification, recovery, regeneration, innovative developments, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Інновації в сучасних харчових технологіях / А. І. Соколенко, В. А. Піддубний, О. А. Білик, І. Ф. Максименко // Технологічні комплекси : науковий журнал– 2013. – № 1 (7). – С. 117-119.

Зібрання