Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12132
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілик, Олена Анатоліївна-
dc.contributor.authorХалікова, Есьма Фаїківна-
dc.contributor.authorМалиновський, Віталій Васильович-
dc.contributor.authorБилык, Елена Анатольевна-
dc.contributor.authorХаликова, Эсьма Фаиковна-
dc.contributor.authorМалиновский, Виталий Васильевич-
dc.contributor.authorBilyk, Olena-
dc.contributor.authorHalykova, Esma-
dc.contributor.authorMalynovsky, Vitaly-
dc.date.accessioned2013-12-16T09:19:37Z-
dc.date.available2013-12-16T09:19:37Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationCпособы сохранение свежести хлебобулочными изделиями из пшеничной муки / Е. А. Билык, Е. Ф. Халикова, В. В. Малиновский, О. Ю. Шабельник // Хранение и переработка зерна. – 2013. – № 3 (168). – С. 52-54.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12132-
dc.description.abstractРассмотрены химизм процесса черствения хлебобулочных изделий из пшеничной муки. Приведено влияние сырья, способов приготовления теста, применение рациональных режимов технологического процесса на черствения хлебобулочных изделий. Показано в каких видах упаковки лучше сохраняется свежесть. Розглянуто хімізм процесу черствіння хлібобулочних виробів з пшеничного борошна. Наведено вплив сировини, способів приготування тіста, застосування раціональних режимів технологічного процесу на черствіння хлібобулочних виробів. Показано в яких видах упаковки краще зберігається свіжість. The mechanisms of the process of staling of bakery products from wheat flour. Given the impact of raw materials, methods of preparation of the test, the use of rational modes of process on the staling of bakery products. Shown what kinds of packaging is better kept freshness.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectсвежесть хлебобулочных изделийuk_UK
dc.subjectкрахмалuk_UK
dc.subjectбелокuk_UK
dc.subjectретроградацияuk_UK
dc.subjectденатурацияuk_UK
dc.subjectстеклованиеuk_UK
dc.subjectсвіжість хлібобулочних виробівuk_UK
dc.subjectкрохмальuk_UK
dc.subjectбілокuk_UK
dc.subjectретроградаціяuk_UK
dc.subjectденатураціяuk_UK
dc.subjectсклуванняuk_UK
dc.subjectfreshness of bakery productsuk_UK
dc.subjectstarchuk_UK
dc.subjectproteinuk_UK
dc.subjectretrogradationuk_UK
dc.subjectdenaturationuk_UK
dc.subjectvitrificationuk_UK
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктів-
dc.subjectкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів-
dc.titleСпособы сохранение свежести хлебобулочными изделиями из пшеничной мукиuk_UK
dc.title.alternativeСпособи збереження свіжості хлібобулочним виробам з пшеничного борошнаuk_UK
dc.title.alternativeWays of maintaining the freshness of bakery flouruk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sboaszshvzpb.pdf347.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.