Про застосування тристадійних режимів для сушіння макаронів у плоских касетах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1972

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Сушіння - це найбільш трудомісткий, тривалий та енергоємний процес виробництва макаронних виробів. Тому зростання продуктивності праці у виробництві макаронних виробів значно залежатиме від скорочення тривалості сушіння. Drying - is the most labor-intensive, energy-intensive and lengthy process of production of pasta. Therefore, productivity growth in the production of pasta much will depend on reducing the length of the drying.

Опис

Ключові слова

сушіння, відносна вологість, drying, humidity, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Таранов, І. Т. Про застосування тристадійних режимів для сушіння макаронів у плоских касетах / І. Т. Таранов, А. І. Курганська , О. Ф. Буляндра // Харчова промисловість. – 1972. - № 6. – С. 37-39.

Зібрання