Про застосування тристадійних режимів для сушіння макаронів у плоских касетах
Дата
1972
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сушіння - це найбільш трудомісткий, тривалий та енергоємний процес виробництва макаронних виробів. Тому зростання продуктивності праці у виробництві макаронних виробів значно залежатиме від скорочення тривалості сушіння.
Drying - is the most labor-intensive, energy-intensive and lengthy process of production of pasta. Therefore, productivity growth in the production of pasta much will depend on reducing the length of the drying.
Опис
Ключові слова
сушіння, відносна вологість, drying, humidity, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Бібліографічний опис
Таранов, І. Т. Про застосування тристадійних режимів для сушіння макаронів у плоских касетах / І. Т. Таранов, А. І. Курганська , О. Ф. Буляндра // Харчова промисловість. – 1972. - № 6. – С. 37-39.