Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1215
Title: Разработка полноценных мясных рубленых полуфабрикатов для школьного питания
Authors: Украинец, Анатолий Иванович
Пасечный, Василий Николаевич
Пешук, Людмила Васильевна
Хиврич, Борис Иванович
Keywords: мясные рубленые полуфабрикаты
malt
горох
солод
соя
peas
soybeans
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2007
Citation: Разработка полноценных мясных рубленых полуфабрикатов для школьного питания / А. И. Украинец, В. Н. Пасичный, Л. В. Пешук, Б. И. Хиврич // Мясной бизнес. – 2007. – № 3. – С. 98–101.
Abstract: События в детской пищевой промышленности с учетом проблемы нехватки продовольствия белка. Developments in infant food industry taking into account the problem of food protein shortage.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1215
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
peshuk5.pdf3.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.