Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12177
Title: Preconditions of the material choice and inert bodies shapes for drying of liquid foodstuff
Authors: Yaroviy, Volodymyr
Yakobchuk, Roman
Keywords: inert the body
material and shape
інертні тіла
матеріал і форма
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2013
Citation: Yaroviy, V. Preconditions of the material choice and inert bodies shapes for drying of liquid foodstuff / V. Yaroviy, R. Yakobchuk // NEEFood – 2013 : the second north and east european congress on food, 26 – 29 May 2013, Kyiv, Ukraine : book of Abstracts. – Kiev, 2013. – P. 176.
Abstract: Presented preconditions of the material choice and inert bodies shapes for drying of liquid foodstuff. Наведені передумови вибору матеріалу і форми інертних тіл для сушіння рідких харчових продуктів.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12177
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
14.pdf45.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.