Preconditions of the material choice and inert bodies shapes for drying of liquid foodstuff
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Presented preconditions of the material choice and inert bodies shapes for drying of liquid foodstuff.
Наведені передумови вибору матеріалу і форми інертних тіл для сушіння рідких харчових продуктів.
Опис
Ключові слова
inert the body, material and shape, інертні тіла, матеріал і форма, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Yaroviy, V. Preconditions of the material choice and inert bodies shapes for drying of liquid foodstuff / V. Yaroviy, R. Yakobchuk // NEEFood – 2013 : the second north and east european congress on food, 26 – 29 May 2013, Kyiv, Ukraine : book of Abstracts. – Kiev, 2013. – P. 176.