Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12192
Назва: Intensification of processes and perfection of equipment for mixing and extruding of yeast dough
Автори: Telychkun, Volodymyr
Telychkun, Yuliia
Kravchenko, Alexander
Desyk, Mykola
Ключові слова: шнек
інтенсифікація процесу
матриця
intensification of the process
matrix
screw
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Telychkun, V. I. Intensification of processes and perfection of equipment for mixing and extruding of yeast dough / V. I. Telychkun, Yu. S. Telychkun, O. I. Kravchenko, M. G. Desik // NEEFood – 2013 : the second north and east European congress on food, 26–29 May 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – Р. 107.
Короткий огляд (реферат): На основі досліджень процесу замішування та екструдування газонаповненого тіста нами запропонована конструкція змішувально-бродильно-формувального агрегату, який дозволяє сумістити процеси безперервного інтенсивного замішування тіста, бродіння та формування розрихлених тістових заготовок безпосередньо на під хлібопекарської печі On the basis of research mixing of the gas-filled dough and extruding processes we proposed the design of mixing-fermentation-forming unit, which allows to combine the processes of continuous intensive mixing of dough, fermentation and formation of aerated dough pieces directly to the baking plate.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12192
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
koinnu.pdf188.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.