Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12208
Title: Perfection of equipment for improvement of rusk wares
Authors: Telychkun, Yuliia
Telychkun, Volodymyr
Kravchenko, Alexander
Keywords: dough
treatment of dough purveyances
mixing-fermentation-forming unit
тісто
обробка тістових заготовок
змішувально-бродильно-формувальний агрегат
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2013
Citation: Telichkun, Yu. Perfection of equipment for improvement of rusk wares / Yu. Telychkun, V. Telychkun, O. Kravchenko // Integrated systems for agri-food production SIPA 2013 : abstract book of the Conference, 26-26 вер. 2013р. - Sibiu, Romania, 2013. – Р. 66.
Abstract: The process of mixing of dough, treatment of dough purveyances is investigational by us. It is set that the intensive mixing of dough allows to shorten duration of his fermentation, the using of dynamic method of loosen of dough. Необхідність комплексного удосконалення процесу виробництва сухарних виробів випливає з широкого використання ручної праці, громіздкого обладнання при традиційному способі їхнього виробництва. Нами досліджено процес замішування і оброблення тесту. Встановлено, що інтенсивне замішування тіста дозволяє скоротити тривалість його бродіння, запропоновано розпушення тестових заготовок в динамічних умовах. The necessity of complex perfection of process of production of rusk warest comes up from the traditional method of production, wide usage of hand labour and bulky equipment.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12208
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
koipoefi.pdf17.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.