Perfection of equipment for improvement of rusk wares
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The process of mixing of dough, treatment of dough purveyances is investigational by us. It is set that the intensive mixing of dough allows to shorten duration of his fermentation, the using of dynamic method of loosen of dough. Необхідність комплексного удосконалення процесу виробництва сухарних виробів випливає з широкого використання ручної праці, громіздкого обладнання при традиційному способі їхнього виробництва.
Нами досліджено процес замішування і оброблення тесту. Встановлено, що інтенсивне замішування тіста дозволяє скоротити тривалість його бродіння, запропоновано розпушення тестових заготовок в динамічних умовах.
The necessity of complex perfection of process of production of rusk warest comes up from the traditional method of production, wide usage of hand labour and bulky equipment.
Опис
Ключові слова
dough, treatment of dough purveyances, mixing-fermentation-forming unit, тісто, обробка тістових заготовок, змішувально-бродильно-формувальний агрегат, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Telichkun, Yu. Perfection of equipment for improvement of rusk wares / Yu. Telychkun, V. Telychkun, O. Kravchenko // Integrated systems for agri-food production SIPA 2013 : abstract book of the Conference, 26-26 вер. 2013р. - Sibiu, Romania, 2013. – Р. 66.