Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12208
Назва: Perfection of equipment for improvement of rusk wares
Автори: Telychkun, Yuliia
Telychkun, Volodymyr
Kravchenko, Alexander
Ключові слова: dough
treatment of dough purveyances
mixing-fermentation-forming unit
тісто
обробка тістових заготовок
змішувально-бродильно-формувальний агрегат
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Telichkun, Yu. Perfection of equipment for improvement of rusk wares / Yu. Telychkun, V. Telychkun, O. Kravchenko // Integrated systems for agri-food production SIPA 2013 : abstract book of the Conference, 26-26 вер. 2013р. - Sibiu, Romania, 2013. – Р. 66.
Короткий огляд (реферат): The process of mixing of dough, treatment of dough purveyances is investigational by us. It is set that the intensive mixing of dough allows to shorten duration of his fermentation, the using of dynamic method of loosen of dough. Необхідність комплексного удосконалення процесу виробництва сухарних виробів випливає з широкого використання ручної праці, громіздкого обладнання при традиційному способі їхнього виробництва. Нами досліджено процес замішування і оброблення тесту. Встановлено, що інтенсивне замішування тіста дозволяє скоротити тривалість його бродіння, запропоновано розпушення тестових заготовок в динамічних умовах. The necessity of complex perfection of process of production of rusk warest comes up from the traditional method of production, wide usage of hand labour and bulky equipment.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12208
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
koipoefi.pdf17.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.