Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12208
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTelychkun, Yuliia-
dc.contributor.authorTelychkun, Volodymyr-
dc.contributor.authorKravchenko, Alexander-
dc.date.accessioned2013-12-17T07:34:45Z-
dc.date.available2013-12-17T07:34:45Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationTelichkun, Yu. Perfection of equipment for improvement of rusk wares / Yu. Telychkun, V. Telychkun, O. Kravchenko // Integrated systems for agri-food production SIPA 2013 : abstract book of the Conference, 26-26 вер. 2013р. - Sibiu, Romania, 2013. – Р. 66.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12208-
dc.description.abstractThe process of mixing of dough, treatment of dough purveyances is investigational by us. It is set that the intensive mixing of dough allows to shorten duration of his fermentation, the using of dynamic method of loosen of dough. Необхідність комплексного удосконалення процесу виробництва сухарних виробів випливає з широкого використання ручної праці, громіздкого обладнання при традиційному способі їхнього виробництва. Нами досліджено процес замішування і оброблення тесту. Встановлено, що інтенсивне замішування тіста дозволяє скоротити тривалість його бродіння, запропоновано розпушення тестових заготовок в динамічних умовах. The necessity of complex perfection of process of production of rusk warest comes up from the traditional method of production, wide usage of hand labour and bulky equipment.uk_UK
dc.subjectdoughuk_UK
dc.subjecttreatment of dough purveyancesuk_UK
dc.subjectmixing-fermentation-forming unituk_UK
dc.subjectтістоuk_UK
dc.subjectобробка тістових заготовокuk_UK
dc.subjectзмішувально-бродильно-формувальний агрегатuk_UK
dc.subjectкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв-
dc.titlePerfection of equipment for improvement of rusk waresuk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
koipoefi.pdf17.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.