Анізотропія властивостей кристала сахарози
Вантажиться...
Дата
1995
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто кристалографію і кристалофізику сахарози та опис властивостей її кристалів за допомогою тензорів.
Considered сrystal graphy and сrystal рhysics sucrose and description of properties of crystals using tensor.
Опис
Ключові слова
кристал, crystal, габітус, habit, огранка, cut, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Бібліографічний опис
Сінат-Радченко, Д. Є. Анізотропія властивостей кристала сахарози / Д. Є. Сінат-Радченко // Розробка та впровадження прогресивних ресурсоощадних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість : тези доповідей всеукраїнської науково-технічної конференції. 17-20 жовтня 1995р. – К.: УДУХТ, 1995. – С. 15.