Анізотропія властивостей кристала сахарози

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1995

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто кристалографію і кристалофізику сахарози та опис властивостей її кристалів за допомогою тензорів. Considered сrystal graphy and сrystal рhysics sucrose and description of properties of crystals using tensor.

Опис

Ключові слова

кристал, crystal, габітус, habit, огранка, cut, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Сінат-Радченко, Д. Є. Анізотропія властивостей кристала сахарози / Д. Є. Сінат-Радченко // Розробка та впровадження прогресивних ресурсоощадних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість : тези доповідей всеукраїнської науково-технічної конференції. 17-20 жовтня 1995р. – К.: УДУХТ, 1995. – С. 15.