Анізотропія властивостей кристала сахарози

Ескіз

Дата

1995

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто кристалографію і кристалофізику сахарози та опис властивостей її кристалів за допомогою тензорів. Considered сrystal graphy and сrystal рhysics sucrose and description of properties of crystals using tensor.

Опис

Ключові слова

кристал, crystal, габітус, habit, огранка, cut, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Сінат-Радченко, Д. Є. Анізотропія властивостей кристала сахарози / Д. Є. Сінат-Радченко // Розробка та впровадження прогресивних ресурсоощадних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість : тези доповідей всеукраїнської науково-технічної конференції. 17-20 жовтня 1995р. – К.: УДУХТ, 1995. – С. 15.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced