Вимоги до якості цукру в країнах Європейського Союзу
Вантажиться...
Дата
2004
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті наведені якісні показники кристалічних сортів та рідкого цукру в країнах Європейського Союзу. Розглянуті деякі заходи щодо підвищення якості білого цукру.
Qualitative characteristics of crystal sugar and liquid sugar are presented for countries of European Union. Some measures are discussed concerning raising white sugar quality.
Опис
Ключові слова
якість цукру, вимоги, рідкий цукор, оцінка в балах, мікробіологічні показники, безалкогольні напої, sugar quality, requirements, liquid sugar, assessment in points, microbiological indices, sweet drinks
Бібліографічний опис
Скорик, К. Д. Вимоги до якості цукру в країнах Європейського Союзу / К. Д. Скорик // Цукор України. – 2004. – № 1-2. – С. 33–35.