Вимоги до якості цукру в країнах Європейського Союзу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті наведені якісні показники кристалічних сортів та рідкого цукру в країнах Європейського Союзу. Розглянуті деякі заходи щодо підвищення якості білого цукру. Qualitative characteristics of crystal sugar and liquid sugar are presented for countries of European Union. Some measures are discussed concerning raising white sugar quality.

Опис

Ключові слова

якість цукру, вимоги, рідкий цукор, оцінка в балах, мікробіологічні показники, безалкогольні напої, sugar quality, requirements, liquid sugar, assessment in points, microbiological indices, sweet drinks

Бібліографічний опис

Скорик, К. Д. Вимоги до якості цукру в країнах Європейського Союзу / К. Д. Скорик // Цукор України. – 2004. – № 1-2. – С. 33–35.

Зібрання