DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12260

Название: Шляхи автоматизації визначення вмісту крохмалю в перероблюваній картоплі
Другие названия: By automating the determination of starch in processed potato
Авторы: Гончаренко, Борис Миколайович
Вихрова, Лариса Григорівна
Goncharenko, Boris
Vihrova, Larisa
Ключевые слова: картопля як сировина
вміст крохмалю
автоматизація визначень
густинний метод визначення
ваги Парова
некрохмальні сухі речовини
поправки на поверхневу вологу і температуру води
картофель как сырье
содержание крахмала
автоматизация определений
плотностный метод определения
весы Парова
некрахмальные сухие вещества
поправки на поверхностную влагу и температуру воды
potatoes as raw materials
starch content
automation of the definitions
density method for determining
scales parovs
non-starch dry matter
adjustment for surface moisture and temperature of the water
кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління
Issue Date: 2002
Библиографическое описание: Гончаренко, Б. М. Шляхи автоматизації визначення вмісту крохмалю в перероблюваній картоплі / Б. М. Гончаренко, Л. Г. Віхрова // Техніка в сільськогосподарському виробництві, галузеве машинобудування, автоматизація : зб. наукових праць КДТУ. – 2002. – № 11. – С. 3-6.
Краткий осмотр (реферат): Запропонований густинний метод визначення крохмальності проби картоплі при її прийманні чи переробці на спирт або крохмаль передбачає автоматичне вимірювання лише трьох величин (маси проби на повітрі та у воді і температури води), за якими легко провести обчислення крохмальності цієї проби, яке також просто автоматизувати. Предложенный плотностный метод определения крохмалистости пробы картофеля при ее приемке или переработке на спирт (или крахмал) предусматривает автоматическое измерение только трех параметров (массы пробы на воздухе и в воде и температуры воды), по которым легко произвести вычисление крохмалистости этой пробы, которое также просто автоматизировать. The proposed densitymethod for determining starch of samples of potato in its receiving or processing into alcohol or starch provides automatic measurement of only three variables (sample weight in air and in water and water temperature), which is easy to calculate starch this sample, it is also easy to automate.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12260
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
By.pdf4,43 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback