Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12289
Title: К определению тепловых потоков в процессе выпечки хлеба
Other Titles: By definition, the heat flows in the process of baking bread
Authors: Буляндра, Алексей Федорович
Тарапон, Валентина Антоновна
Дущенко, Виктор Павлович
Bulyandra, Alexey
Tarapon, Valentina
Duschenko, Victor
Keywords: тепловий потік
тепловой поток
heat flux
електроаналогія
электроаналогия
electric analogy
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Issue Date: 1973
Citation: Тарапон, В. А. К определению тепловых потоков в процессе выпечки хлеба / В. А. Тарапон, В. П. Дущенко, А. Ф. Будяндра // Моделирование задач теплофизики / Институт математики АН УССР. – 1973. – С. 108-110.
Abstract: Для розрахунку теплових потоків, які сприймаються поверхнею тесту-хліба при його випічці нами був використаний метод електроаналогій. Для расчета тепловых потоков, воспринимаемых поверхностью теста-хлеба при его выпечке нами был использован метод электроаналогий. To calculate the heat flow-receiving surface of bread dough when baking, we used the method of electro analogies.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12289
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Model.zadach.1973.pdf66.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.