М’ясо-рослинні напівфабрикати - комплексні повноцінні продукти харчування
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті розглянуто питання розробки нових рецептур м’ясо-рослинних напівфабрикатів підвищеної біологічної цінності. Досліджено органолептичні та структурно-механічні властивості розроблених продуктів.
In the article the questions of development of new recipes meat
vegetable semi-finished products of high biological value. Investigated
organoleptic and structural-mechanical properties of the developed products.
Опис
Ключові слова
біологічна цінність, показники якості, технології м'ясо-рослинні напівфабрикати, biological value, quality indicators, technology meat and vegetable semi-finished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Гащук, О. І. М’ясо-рослинні напівфабрикати - комплексні повноцінні продукти харчування / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Серія “Харчові технології” Серія “Економічні науки". - Львів, 2013. – Ч. 4. - T. 15., № 3 (57). – С. 42-46.