М’ясо-рослинні напівфабрикати - комплексні повноцінні продукти харчування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

Автори

Гащук, Олександра Ізидорівна
Москалюк, Оксана Євгеніївна

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті розглянуто питання розробки нових рецептур м’ясо-рослинних напівфабрикатів підвищеної біологічної цінності. Досліджено органолептичні та структурно-механічні властивості розроблених продуктів. In the article the questions of development of new recipes meat vegetable semi-finished products of high biological value. Investigated organoleptic and structural-mechanical properties of the developed products.

Опис

Ключові слова

біологічна цінність, показники якості, технології м'ясо-рослинні напівфабрикати, biological value, quality indicators, technology meat and vegetable semi-finished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Гащук, О. І. М’ясо-рослинні напівфабрикати - комплексні повноцінні продукти харчування / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Серія “Харчові технології” Серія “Економічні науки". - Львів, 2013. – Ч. 4. - T. 15., № 3 (57). – С. 42-46.

Зібрання