М’ясо-рослинні напівфабрикати - комплексні повноцінні продукти харчування
Вантажиться...
Дата
2013
Автори
Гащук, Олександра Ізидорівна
Москалюк, Оксана Євгеніївна
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті розглянуто питання розробки нових рецептур м’ясо-рослинних напівфабрикатів підвищеної біологічної цінності. Досліджено органолептичні та структурно-механічні властивості розроблених продуктів.
In the article the questions of development of new recipes meat
vegetable semi-finished products of high biological value. Investigated
organoleptic and structural-mechanical properties of the developed products.
Опис
Ключові слова
біологічна цінність, показники якості, технології м'ясо-рослинні напівфабрикати, biological value, quality indicators, technology meat and vegetable semi-finished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Гащук, О. І. М’ясо-рослинні напівфабрикати - комплексні повноцінні продукти харчування / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Серія “Харчові технології” Серія “Економічні науки". - Львів, 2013. – Ч. 4. - T. 15., № 3 (57). – С. 42-46.