Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 84767)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Екструзійний картоплепродукт, що містить сухе картопляне пюре та сіль, який відрізняється тим, що як добавка використовується кукурудзяна крупа та сухе молоко, при такому співвідношенні сировинних інридієнтів,%: сухе картопляне пюре 25-69, кукурудзяна крупа 25-65, сухе молоко 5-20, сіль 0-1.

Опис

Ключові слова

сухе картопляне пюре, кукурудзяна крупа, екструзія, сухое картофельное пюре, экструзия, кукурузная крупа, dry potato puree, corn cereals, extrusion, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Патент № 84767 UA, МПК А23L 1/216 (2006.01) Екструзійний картоплепродукт / Шульга О. С., Шульга С. І. : заявник і власник патенту Національний університет харчових технологій. – № u 201307206 ; заявл. 06.06.2013 ; опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20, 2010 р.

Зібрання