Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 84767)
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Екструзійний картоплепродукт, що містить сухе картопляне пюре та сіль, який відрізняється тим, що як добавка використовується кукурудзяна крупа та сухе молоко, при такому співвідношенні сировинних інридієнтів,%: сухе картопляне пюре 25-69, кукурудзяна крупа 25-65, сухе молоко 5-20, сіль 0-1.
Опис
Ключові слова
сухе картопляне пюре, кукурудзяна крупа, екструзія, сухое картофельное пюре, экструзия, кукурузная крупа, dry potato puree, corn cereals, extrusion, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра харчової хімії
Бібліографічний опис
Патент № 84767 UA, МПК А23L 1/216 (2006.01) Екструзійний картоплепродукт / Шульга О. С., Шульга С. І. : заявник і власник патенту Національний університет харчових технологій. – № u 201307206 ; заявл. 06.06.2013 ; опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20, 2010 р.