Особливості управління персоналом ТНК харчової індустрії

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджують особливості управління персоналом транснаціональних корпорацій харчової індустрії, на прикладі компанії «МакДональдз»: функціональна структура, ієрархія посад, виконання обов’язків, трудові відносини, система мотивації та основні недоліки. Explores the features of HR multinationals food industry as an example of "McDonald's": functional structure, the hierarchy of positions, duties, labor relations, motivation system and major drawbacks.

Опис

Ключові слова

компанія «МакДональдз», обов’язки, управління персоналом, ТНК, функції, ієрархія посад, мотивація, кафедра економіки праці та менеджменту, hierarchy of positions, responsibilities, HR, TNC, company "McDonald's" motivation function

Бібліографічний опис

Драган, О. І. Особливості управління персоналом ТНК харчової індустрії / О. І. Драган // Менеджмент суб’єктів господарювання: теорія та практика : колективна монографія: – Житомир: ЖДТУ, 2013. − С. 201−209.