Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12398
Title: Вплив порошків із моркви різних способів сушіння на процеси харчового псування збагаченого вершкового масла
Authors: Вашека, Оксана Миколаївна
Рашевська, Тамара Олексіївна
Keywords: вершкове масло
порошок моркви
оздоровчі продукти
butter
carrot powder
health food
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2009
Citation: Вашека, О. М. Вплив порошків із моркви різних способів сушіння на процеси харчового псування збагаченого вершкового масла / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 75-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2009. - Київ, 2009. - С. 215.
Abstract: Досліджено вплив порошку із моркви на псування вершкового масла. The effect of carrot powder on the deterioration of butter has been investigated.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12398
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
111.pdf53.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.