Вплив порошків із моркви різних способів сушіння на процеси харчового псування збагаченого вершкового масла

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено вплив порошку із моркви на псування вершкового масла. The effect of carrot powder on the deterioration of butter has been investigated.

Опис

Ключові слова

вершкове масло, порошок моркви, оздоровчі продукти, butter, carrot powder, health food, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Вашека, О. М. Вплив порошків із моркви різних способів сушіння на процеси харчового псування збагаченого вершкового масла / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 75-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2009. - Київ, 2009. - С. 215.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced