Особливості технології виготовлення хлібобулочних виробів з диспергованого зерна

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено переваги і показано корисність виготовлення хліба з цілого зерна, зроблено аналіз основних етапів виробництва, дано рекомендації щодо удосконалення технологічного процесу.
Advantages and shows the usefulness of the production of bread of the whole grain, made the analysis of the basic stages of production, given recommendation on the improvement of the technological process.

Опис

Ключові слова

хліб, bread, подрібнене зерно, диспергатор, замочування, технологія, grain, dispersant, soaking, technology, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Зібрання