Особливості технології виготовлення хлібобулочних виробів з диспергованого зерна
Вантажиться...
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено переваги і показано корисність виготовлення хліба з цілого зерна, зроблено аналіз основних етапів виробництва, дано рекомендації щодо удосконалення технологічного процесу.
Advantages and shows the usefulness of the production of bread of the whole grain, made the analysis of the basic stages of production, given recommendation on the improvement of the technological process.
Advantages and shows the usefulness of the production of bread of the whole grain, made the analysis of the basic stages of production, given recommendation on the improvement of the technological process.
Опис
Ключові слова
хліб, bread, подрібнене зерно, диспергатор, замочування, технологія, grain, dispersant, soaking, technology, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів