Дослідження процесу екстрагування водорозчинних речовин із чайної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Викладено методику та проаналізовані дослідні дані по визначенню коефіцієнта дифузії екстрактивних водорозчинних речовин чайного листя в залежності від температури, тривалості та гідромодуля. A method and analyzed survey data to determine the diffusion coefficient of water-soluble extractive substances in tea leaves, depending on the temperature, duration and hydrological.

Опис

Ключові слова

чайна сировина, дослідження, дифузійні властивості, tea raw materials, research, diffusion properties, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Попова, Н. В. Дослідження процесу екстрагування водорозчинних речовин із чайної сировини / Н. В. Попова, В. Л. Зав'ялов, В. С. Бодров // IX міжнародна конференція : матеріали конференції. - К.: НУХТ, 2005. — Ч. II. — C. 123-127.