Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1242
Title: Перспективи і проблеми виробництва зернового хліба
Authors: Махинько, Валерій Миколайович
Махинько, Людмила Василівна
Ященко, О. М.
Keywords: хліб
подрібнене зерно
технологія
диспергатор
замочування
bread
grain
technology
dispersant
soak
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2008
Citation: Махинько, В. М. Перспективи і проблеми виробництва зернового хліба / В. М. Махинько, Л. В. Махинько, О. М. Ященко // Хранение и переработка зерна. - 2008. -№ 9 (111). – С. 59-62.
Abstract: Зроблено аналіз наявних на ринку хлібобулочних виробів з цілого зерна та способів їх виробництва. Вивчено методи визначення моменту достатнього замочування і вказано на їх недосконалість.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1242
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mvmpipvzh.pdf119.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.