Перспективи і проблеми виробництва зернового хліба
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Зроблено аналіз наявних на ринку хлібобулочних виробів з цілого зерна та способів їх виробництва. Вивчено методи визначення моменту достатнього замочування і вказано на їх недосконалість.
Опис
Ключові слова
хліб, подрібнене зерно, технологія, диспергатор, замочування, bread, grain, technology, dispersant, soak, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Махинько, В. М. Перспективи і проблеми виробництва зернового хліба / В. М. Махинько, Л. В. Махинько, О. М. Ященко // Хранение и переработка зерна. - 2008. -№ 9 (111). – С. 59-62.