Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12513
Title: Виробництво м`ясних хлібів з м`ясом птиці
Other Titles: Production of meat loaves with meat poultry
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Пампура, Тетяна Вікторівна
Pasichny, Vasiliy
Pampura, Tatiana
Keywords: консерви
карагінани
м’ясо птиці
консервы
мясо птицы
каррагинаны
heat treatment
baking
poultry
meat loaves
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2005
Citation: Пасічний, В. М. Виробництво м`ясних хлібів з м`ясом птиці / В. М. Пасічний, Т. В. Пампура // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини ім. С. З. Гжицького, - Львів, 2005. – Т. 7, № 2, Ч. 5. - С. 90-93.
Abstract: У статті викладені результати дослідження буферної ємкості карагінанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тара і гуару при використанні їх сукупно, а також сукупно з кухонною сіллю, хлоридом калію та харчовими фосфатними солями. В статье приведены результаты исследования буферной емкости каррагинанов, камеди ксантана, рожкового дерева, тара и гуара при их совместном использовании, а также совместно с кухонной солью, хлоридом калия и пищевыми фосфатными солямиThe article deals with developed new types of meat loaves and defined their quality indicators, including chemical composition, functional and technological and organoleptic
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12513
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Use hydrocolloids.pdf113.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.