Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12519
Title: Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м`ясом птиці
Other Titles: Use hydrocolloids in canned with poultry
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Сабадаш, Петро Миколайович
Pasichny, Vasiliy
Sabadash, Peter
Keywords: консерви
карагінани
м’ясо птиці
консервы
мясо птицы
каррагинаны
canned
carrageenan
poultry
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2005
Citation: Пасічний, В. М. Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м`ясом птиці / В. М. Пасічний, П. М. Сабадаш // Харчова промисловість. – 2005. - № 4. - С. 61-63.
Abstract: У статті викладені результати дослідження буферної ємкості карагінанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тара і гуару при використанні їх сукупно, а також сукупно з кухонною сіллю, хлоридом калію та харчовими фосфатними солями. В статье приведены результаты исследования буферной емкости каррагинанов, камеди ксантана, рожкового дерева, тара и гуара при их совместном использовании, а также совместно с кухонной солью, хлоридом калия и пищевыми фосфатными солями.The article presents the results of buffer capacity carrageenan, xanthan gum, Rozhkov tree, container and gum when used together and in conjunction with sodium chloride, potassium chloride and food phosphate salts.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12519
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Use hydrocolloids.pdf164.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.