Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м`ясом птиці
Вантажиться...
Дата
2005
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті викладені результати дослідження буферної ємкості карагінанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тара і гуару при використанні їх сукупно, а також сукупно з кухонною сіллю, хлоридом калію та харчовими фосфатними солями.
The article presents the results of buffer capacity carrageenan, xanthan gum, Rozhkov tree, container and gum when used together and in conjunction with sodium chloride, potassium chloride and food phosphate salts.
Опис
Ключові слова
консерви, карагінани, м’ясо птиці, canned, carrageenan, poultry, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м`ясом птиці / В. М. Пасічний, П. М. Сабадаш // Харчова промисловість. – 2005. - № 4. - С. 61-63.