Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12521
Title: Комбіновані м’ясопродукти з білковими добавками тваринного і рослинного походження
Authors: Клименко, Михайло Миколайович
Пасічний, Василь Миколайович
Штонда, Оксана Анатоліївна
Сосіна, Ольга Володимирівна
Keywords: харчова цінність
комбіновані м'ясопродукти
сировина
food value
combined meat
raw
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2002
Citation: Комбіновані м’ясопродукти з білковими добавками тваринного і рослинного походження / М. М. Клименко, В. М. Пасічний, О. А. Штонда, О. В. Сосіна // Вісник сумського національного аграрного університету : науково-методичний журнал серія “Тваринництво”. - Суми, 2002. - Вип. 6. - С. 379-382.
Abstract: У статті йдеться про розроблення вдосконалених технологій по виробництву комбінованих м’ясопродуктів з підвищеним білковим, мінеральним та вітамінним вмістом, створення збалансованих за харчовою цінністю продуктів з використанням рослинної і тваринної сировини. The article deals with the development of advanced technologies for the production of meat products combined with a high protein, mineral and vitamin content creation balanced by the nutritional value of products using plant and animal material.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12521
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Combined.pdf93.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.