Functional ingredients in confectionary

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

In theses say about the nature and function of health improvement products and their main types. The main purpose of these products is to contribute to improved health and improve the nutritional value of food.

Опис

Ключові слова

health benefits, healthy additive, medicated confectionery, functional foods, користь для здоров'я, корисні добавки, кондитерські виробиз лікувальними властивостями, продукти оздоровчого призначення, польза для здоровья, полезные добавки, кондитерские изделия с лечебными свойствами, продукты оздоровительного назначения, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Zyatyuk, O. Functional ingredients in confectionary / O. Zyatyuk, K. Kondaurov // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 79-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013 р. - К.: НУХТ, 2013. - Ч. 4. – С. 441-443.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced