Functional ingredients in confectionary

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

In theses say about the nature and function of health improvement products and their main types. The main purpose of these products is to contribute to improved health and improve the nutritional value of food.

Опис

Ключові слова

health benefits, healthy additive, medicated confectionery, functional foods, користь для здоров'я, корисні добавки, кондитерські виробиз лікувальними властивостями, продукти оздоровчого призначення, польза для здоровья, полезные добавки, кондитерские изделия с лечебными свойствами, продукты оздоровительного назначения, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Zyatyuk, O. Functional ingredients in confectionary / O. Zyatyuk, K. Kondaurov // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 79-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013 р. - К.: НУХТ, 2013. - Ч. 4. – С. 441-443.