Functional ingredients in confectionary
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
In theses say about the nature and function of health improvement products and their main types. The main purpose of these products is to contribute to improved health and improve the nutritional value of food.
Опис
Ключові слова
health benefits, healthy additive, medicated confectionery, functional foods, користь для здоров'я, корисні добавки, кондитерські виробиз лікувальними властивостями, продукти оздоровчого призначення, польза для здоровья, полезные добавки, кондитерские изделия с лечебными свойствами, продукты оздоровительного назначения, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Zyatyuk, O. Functional ingredients in confectionary / O. Zyatyuk, K. Kondaurov // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 79-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013 р. - К.: НУХТ, 2013. - Ч. 4. – С. 441-443.