Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1263
Название: Мінеральні речовини екструзійних картоплепродуктів
Авторы: Шульга, Оксана Сергіївна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Шаран, Андрій Васильович
Іщенко, М. В.
Петрова, Жанна Олександрівна
Ключевые слова: екструзія
extrusion
мінеральні речовини
сухе картопляне пюре
крупи
minerals
powdered mashed potatoes
grains
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Дата публикации: 2008
Библиографическое описание: Мінеральні речовини екструзійних картоплепродуктів / О. Шульга, В. Ковбаса, А. Шаран, М. Іщенко, Ж. Петрова // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 12. - С. 19-21.
Краткий осмотр (реферат): В статті наводяться результати визначення вмісту мінеральних речовин в сировині, що використовують для виробництва екструзійних продуктів та екструдату. Були визначені такі мінеральні речовини: калій, мідь, цинк, марганець, залізо. Встановлено, що корегування співвідношення сировинних інгредієнтів дозволить корегувати вміст мінеральних речовин в готових виробах з метою отримання найбільш збалансованого складу.
The article presents the results of determination of mineral raw materials that are used for the production of extrusion products and the extrudate. Were identified following minerals: potassium, copper, zinc, manganese, iron. Found that adjusting the ratio of raw ingredients will adjust the content of mineral substances in finished products in order to obtain the most balanced composition.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1263
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sos11mrekp.pdf2.99 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.