Мінеральні речовини екструзійних картоплепродуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті наводяться результати визначення вмісту мінеральних речовин в сировині, що використовують для виробництва екструзійних продуктів та екструдату. Були визначені такі мінеральні речовини: калій, мідь, цинк, марганець, залізо. Встановлено, що корегування співвідношення сировинних інгредієнтів дозволить корегувати вміст мінеральних речовин в готових виробах з метою отримання найбільш збалансованого складу.
The article presents the results of determination of mineral raw materials that are used for the production of extrusion products and the extrudate. Were identified following minerals: potassium, copper, zinc, manganese, iron. Found that adjusting the ratio of raw ingredients will adjust the content of mineral substances in finished products in order to obtain the most balanced composition.

Опис

Ключові слова

екструзія, extrusion, мінеральні речовини, сухе картопляне пюре, крупи, minerals, powdered mashed potatoes, grains, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Мінеральні речовини екструзійних картоплепродуктів / О. Шульга, В. Ковбаса, А. Шаран, М. Іщенко, Ж. Петрова // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 12. - С. 19-21.

Зібрання