Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1263
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШульга, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorКовбаса, Володимир Миколайович-
dc.contributor.authorШаран, Андрій Васильович-
dc.contributor.authorІщенко, М. В.-
dc.contributor.authorПетрова, Жанна Олександрівна-
dc.date.accessioned2012-06-09T08:19:19Z-
dc.date.available2012-06-09T08:19:19Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationМінеральні речовини екструзійних картоплепродуктів / О. Шульга, В. Ковбаса, А. Шаран, М. Іщенко, Ж. Петрова // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 12. - С. 19-21.-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1263-
dc.description.abstractВ статті наводяться результати визначення вмісту мінеральних речовин в сировині, що використовують для виробництва екструзійних продуктів та екструдату. Були визначені такі мінеральні речовини: калій, мідь, цинк, марганець, залізо. Встановлено, що корегування співвідношення сировинних інгредієнтів дозволить корегувати вміст мінеральних речовин в готових виробах з метою отримання найбільш збалансованого складу.uk_UK
dc.description.abstractThe article presents the results of determination of mineral raw materials that are used for the production of extrusion products and the extrudate. Were identified following minerals: potassium, copper, zinc, manganese, iron. Found that adjusting the ratio of raw ingredients will adjust the content of mineral substances in finished products in order to obtain the most balanced composition.en
dc.language.isouk_UKuk_UK
dc.subjectекструзіяuk_UK
dc.subjectextrusionuk_UK
dc.subjectмінеральні речовини-
dc.subjectсухе картопляне пюре-
dc.subjectкрупи-
dc.subjectminerals-
dc.subjectpowdered mashed potatoes-
dc.subjectgrains-
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктів-
dc.subjectкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів-
dc.subjectкафедра технології зберігання і переробки зерна-
dc.titleМінеральні речовини екструзійних картоплепродуктівuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sos11mrekp.pdf2.99 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.