Спосіб одержання дифузійного соку (Деклараційний патент на корисну модель № 8854)
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб одержання дифузійного соку,що включає подрібнення буряку на стружку, вилучення сахарози з бурякової стружки живильною водою при періодичному введенні дезінфектанту в сокостружкову суміш який відрізняється тим, що як дезінфектант використовують солі полiгексаметиленгyанiдину у кiлькоcті 0,001-0,003 % до маси перероблених буряків.
disinfectant poligeksametilenguanidin used are in an amount 0,001-0,003 % to mass of done beet
Опис
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель 8854 UA, МПК C13D 1/10 Спосіб одержання дифузійного соку / Купчик М.П., Лісовенко В.Т., Ліпєц А.А., Вознюк В.В., Гусятинська Н.А., Тетеріна С.М., Чорна Т.М.; заявник Національний університет харчових технологій Національної академії наук України. — № u 2005 02367; заявл. 16.03.2005; опубл. 15.08.2005, Бюл. № 8, 2005 р.