Спосіб одержання дифузійного соку (Деклараційний патент на корисну модель № 8854)

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб одержання дифузійного соку,що включає подрібнення буряку на стружку, вилучення сахарози з бурякової стружки живильною водою при періодичному введенні дезінфектанту в сокостружкову суміш який відрізняється тим, що як дезінфектант використовують солі полiгексаметиленгyанiдину у кiлькоcті 0,001-0,003 % до маси перероблених буряків. disinfectant poligeksametilenguanidin used are in an amount 0,001-0,003 % to mass of done beet

Опис

Ключові слова

втрати цукрози від розкладання, мікробіологічні процеси, екстрагування, дезінфектант, loss of sucrose decomposition, microbiological processes, extraction, disinfectant, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель 8854 UA, МПК C13D 1/10 Спосіб одержання дифузійного соку / Купчик М.П., Лісовенко В.Т., Ліпєц А.А., Вознюк В.В., Гусятинська Н.А., Тетеріна С.М., Чорна Т.М.; заявник Національний університет харчових технологій Національної академії наук України. — № u 2005 02367; заявл. 16.03.2005; опубл. 15.08.2005, Бюл. № 8, 2005 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced