DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12656

Название: Innovative solutions to research in drying technology of food raw materials
Другие названия: Інноваційні напрями досліджень в сушильних технологіях харчової сировини
Авторы: Vasylenko, Sergei
Vasyliv, Vladimir
Bessarab, Alexander
Shutyuk, Vitaliy
Василенко, Сергій Михайлович
Василів, Володимир Павлович
Бессараб, Олександр Семенович
Шутюк, Віталій Володимирович
Ключевые слова: drying
intensity
efficiency
power aspects
dry food foods
сушіння
інтенсивність
ефективність
енергетичні аспекти
сухі харчові продукти
сушка
интенсивность
эффективность
энергетические аспекты
сухие пищевые продукты
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
кафедра технології консервування
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Shutyuk V.V. Innovative solutions to research in drying technology of food raw materials/ Shutyuk V.V., Vasulenko S.M., Bessarab A.S., Vasyliv V.P.// In Modern scientific research and their practical application.– Odessa: Kupriyenko SV.– 2013. V. J21310-058. URL: http://www.sworld.com.ua/e-journal/J21310.pdf (November 2013) -Article CID Number
Краткий осмотр (реферат): сухие пищевые продуктыReasons over of growing interest are brought in the processes of drying, and also some aspects of co-operation of industry and scientific university collectives in embodiment and application. The tendencies of research of processes of drying, that appear on the joint of different areas of science with the use of forward possibilities of technical process, are examined.Наведено причини зростаючого інтересу до процесів сушіння, а також деякі аспекти взаємодії промисловості й наукових університетських колективів у втіленні та застосуванні. Розглядаються тенденції дослідження процесів сушіння, що з'являються на стику різних галузей науки з використанням поступальних можливостей технічного процесу. Приведены причины растущего интереса к процессам сушки, а также некоторые аспекты взаимодействия промышленности и научных университетских коллективов в воплощении и применении. Рассматриваются тенденции исследования процессов сушки, появляющиеся на стыке различных отраслей науки с использованием поступательных возможностей технического процесса.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12656
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
13 12 Shutyuk Scientific World.pdf402,23 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback