Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12663
Title: Моделювання процесу приготування рідкої опари з використанням стисненого повітря і води під тиском
Authors: Чепелюк, Елена Александровна
Чепелюк, Александр Николаевич
Keywords: опара
тісто
стиснене повітря
швидкість
концентрація
sponge dough
dough
compressed air
speed
concentration
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2013
Citation: Чепелюк, Е. А. Моделирование процесса приготовления жидкой опары с использованием сжатого воздуха и воды под давленим / Е. А. Чепелюк, А. Н. Чепелюк // Современные технологии сельскохозяйственного производства : материалы XVI Международной научно-практической конференции. – Гродно : ГГАУ, 2013. – С.155 – 157.
Abstract: Розглянуто процес приготування рідких тістових напівфабрикатів і тіста, який базується на інтенсивному зволоженні сипких компонентів струменем води або дріжджової емульсії. Дослідження виконано з використанням програмного комплексу Flow Vision. Проаналізовано вплив швидкості подачі борошна і рідких компонентів на зміну концентрації борошна по об’єму ємності та дисипацію енергії в апараті. Отримані результати використані для створення експериментальної установки і вибору режимів її роботи.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12663
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf1.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.