Моделювання процесу приготування рідкої опари з використанням стисненого повітря і води під тиском

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто процес приготування рідких тістових напівфабрикатів і тіста, який базується на інтенсивному зволоженні сипких компонентів струменем води або дріжджової емульсії. Дослідження виконано з використанням програмного комплексу Flow Vision. Проаналізовано вплив швидкості подачі борошна і рідких компонентів на зміну концентрації борошна по об’єму ємності та дисипацію енергії в апараті. Отримані результати використані для створення експериментальної установки і вибору режимів її роботи.

Опис

Ключові слова

опара, тісто, стиснене повітря, швидкість, концентрація, sponge dough, dough, compressed air, speed, concentration, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Чепелюк, Е. А. Моделирование процесса приготовления жидкой опары с использованием сжатого воздуха и воды под давленим / Е. А. Чепелюк, А. Н. Чепелюк // Современные технологии сельскохозяйственного производства : материалы XVI Международной научно-практической конференции. – Гродно : ГГАУ, 2013. – С.155 – 157.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced