Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12719
Title: Дослідження технології екструдування пророслих зерен
Other Titles: The study of extrusion sprouted grains
Authors: Шаран, Андрій Васильович
Шаповаленко, Олег Іванович
Sharan, Andrey
Shapovalenko, Oleg
Keywords: афлотоксини
екструдування
пророслі зерна
вітаміни
амінокислотний скор
аминокислотный скор
экструдирование
афлотоксины
проросшие зерна
витамины
aminoacid score
aflatoxins
extrusion
germinated seeds
vitamins
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2004
Citation: Шаран, А. В. Дослідження технології екструдування пророслих зерен / А. В. Шаран, О. І. Шаповаленко // Хранение и переработка зерна. – 2004. - № 9. – С. 40-41.
Abstract: В статті розглянуто технології екструдування зернових продуктів. Наведено вміст вітамінів та афлотоксинів, а також амінокислотний скор екструдатів із вмістом зерен пшениці різних стадій проростання. В статье рассмотрены технологии экструдирования зерновых продуктов. Приведено содержание витаминов и афлатоксинов, а также аминокисолотный скор экструдатов с содержанием зерен пшеницы разных стадий проростания. In the article of extrusion of grain products. Shows the content of vitamins and aflatoxins and aminokisolotny fast extrudates containing wheat grains of different stages of germination.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12719
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shows.pdf4.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.