Дослідження технології екструдування пророслих зерен

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті розглянуто технології екструдування зернових продуктів. Наведено вміст вітамінів та афлотоксинів, а також амінокислотний скор екструдатів із вмістом зерен пшениці різних стадій проростання. In the article of extrusion of grain products. Shows the content of vitamins and aflatoxins and aminokisolotny fast extrudates containing wheat grains of different stages of germination.

Опис

Ключові слова

афлотоксини, екструдування, пророслі зерна, вітаміни, амінокислотний скор, aminoacid score, aflatoxins, extrusion, germinated seeds, vitamins, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Шаран, А. В. Дослідження технології екструдування пророслих зерен / А. В. Шаран, О. І. Шаповаленко // Хранение и переработка зерна. – 2004. - № 9. – С. 40-41.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced